Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Wednesday, 31-Oct-2007 20:00
Halloween '07
Seperti tahun2 sebelumnya, Aizad akan pergi trick o treat kat neighborhood kat sini.
Memula dia janji dengan 2 kawan sekolah dia, tapi sampai 7 lebih, tak sampai2.
So terpaksalah ibu dan ayahnya meneman si bongsu ni merayap malam2 dari rumah ke rumah.
Tak seperti biasanya, tahun ni agak suram sikit sambutan halloween ni.
Tak banyak rumah yg hias itu ini. LOL
Ijat kali ni nak jadi one of the Clone Trooper, so gi lah cari menda alah tu dekat Target.
Nasib baik on sales (30%), lepas tu ada koyak sikit kat topi tu so dapat lagi 10% discount :-D



© Pidgin Technologies Ltd. 2016