Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


sampai2 derang dah habis cucuk satay
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
sampai2 derang dah



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Saturday, 3-Nov-2007 14:00
Hallo-Raya @ Shah's
Rasanya, ni last open house untuk ini tahun. Unless esok ke lusa ke ada orang (ehem ehem mpok Leni) mau ajak kita datang makan2.
Kali ni giliran Shah pulak buat open house. Punyalah banyak satay dia buat, dan sedapnya tidak terperi.
Dah lama sangat tak makan satay sesedap nih :P Bukan setakat satay, dia masak lodeh sekali. Adoi, rugi sangat pakai corset tadi LOL .
Ramai jugak yang datang termasuk tetamu dari Alabama.



Untuk bawa ke rumah Shah, I baked cupcakes (resepi dari Roy).
Dulu tak sempat nak buat masa Raya at my house.



Bestnya Raya kat rumah Shah kali ni sebab masih ada lagi bau2 Halloween :-D
Nak masuk jer kena selak sarang labah2. LOL



LOL Kami Happy Sokmo LOL

© Pidgin Technologies Ltd. 2016