Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


sampai, satay dalam proses pembakaran
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
sampai satay dalam



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Monday, 3-Dec-2007 19:53
Enak, Buk
Sabtu lepas, kami jalan2 ke rumah itunya mpuk Leni. Kami makan satay. Satay Padang. Sedapnya... Terimas, mpuk kerana sudi2 ngajak-in kami (betul ke grammar batawi nih LOL). Enak2 ngobrol, sampai lupa ambik itu photo banyak2.



Ramai jugak yg Leni jemput. Ada yg tak pernah jumpa since last year. Ye lah.. masing2 sibuk. Antara perbualan yg kami bualkan ialah pasal membesarkan anak2. Antara soalan atau more to kenyataan (statement) yg diajukan pada ku ialah, "Fazi, you tak boleh latih anak2 you dari kecik lagi ke.......... bla bla bla" I said dalam hati 'Hello... you don't know me and my family, camana you boleh keluarkan kenyataan sedemikian rupa? Dari siapa you tahu pasal I and my family? Siapa yang bawak mulut yg lebih luas dari mulut tempayang pecah ni, memang tak ingat akhiratlah nih'... tapi yg keluar dari mulut I, "I have no problems with my kids".. dan dipersetujui oleh Hani.... :-D :-D :-> :-D The fact is, I ni bukan jenis suka mengadu kat orang pasal hal dalaman rumah tangga. Tapi ada jer yang suka buat cerita 8-)

Itulah cerita kali ini..... LOL

© Pidgin Technologies Ltd. 2016