Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Wednesday, 19-Dec-2007 00:00
Happy Eid '07, Merry X-mas '07 & HNY 2008
Sini Raya hari Rabu, 19hb Disember, 2007.
Tak beraya mana pun sebabnya budak2 tengah sibuk exam.
Minggu depanlah Raya sebab budak2 dengan paknya cuti hujung tahun :-D
Rasa nak pergi berjalan pulak... tapi ke mana ya?
So kalau lama tak update FP ni maknanya, I gi jenjalan lah tu....:-P



Untuk Raya Haji ni I buat 2 kuih jer... snowballs (sebab dah nak masuk winter and snow tak turun2) dengan Tart Nenas (pada yg wonder why tart I kaler merah; jawapannya, I suka merah ;-) )

© Pidgin Technologies Ltd. 2016