Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Amir & Amin - main PSP sementara tunggu kami sampai
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
Amir Amin main PSP



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Wednesday, 2-Jan-2008 00:00
Kembara II - at the destination
After traveled for almost 15 hours, we arrived at Deen & Baya's house. Thanks to GPS, it made our trip a little bit easier. iPhone Zaid pun banyak membantu nak2 bila nak tahu berapa suhu kat tempat yang kami nak tuju nanti. It was one-nish in the morning. Their kids were still awake. Seronok nak jumpa kami kot sebab tak jumpa for almost 6 months after they moved from Georgia.

Masa on the way to kami nampak ada kesan2 snow kat bahu2 jalan. Mengikut kata derang, siangnya hujan, so semua senow yang ada dah kena cuci, cuma tinggal yang degil2 aja. Alamak, tak merasa snow ke kami nanti? LOL. Tapi makin ke utara kami pergi, masih ada jugak lagi snow/ice kat jalan raya. Licin jugak. Sampai kat area perumahan derang, Deen dah standby tunggu kat selekoh sebab GPS tak boleh detect exactly kat mana rumah derang (kawasan baru so tak masuk dalam map GPS lagi). Nampk Deen so just follow his car to his house. Sampai aja Baya dah standby dengan camera D-40nya... flash sana flash sini rasa macam celebrity pulak LOL.

Masuk aja dalam rumah terkejut beruk kami sebab banyak sangat makanan atas meja. Patutlah masa on the way tadi Baya asyik called aja tanya kat mana sebab dia takut dia tak sempat 'bersiap'. Rupanya dia main masak2. Terima kasihlah sebab kami memang lapar. Bekalan yang bawa, sampai setengah jalan dah sejuk dah. So lepas rehat kejap, makanlah kami bersama2 dengan tuan rumah. Lepas makan dan bila makanan dah digested semua, kami pun tidorlah.....




Kalau you all nampak ada kek atas meja tu, sebenarnya on the day kami sampai tu adalah hari jadi Baya.... so here it is again, Baya... "Happy Birthday, to you !!" :flowers:

© Pidgin Technologies Ltd. 2016