Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


posing2 dulu
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
posing2 dulu



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Friday, 4-Jan-2008 00:01
Kembara IV - First time Sledding
Next kami bercadang untuk main sled kat Valley Park. Snow yang fresh masih belum turun jugak so Deen kata, tempat tu mungkin licin (icy). Tapi kami pergi jugaklah kot2 boleh main.

Bebudak dah ready dengan all the gears nak main sled tu. Semua pakai tebal sebab masa tu memang bawah zero (celcius) degrees. Sampai saja sana, turun keter, kami yang dari Georgia ni menggeletar sejuk. Nak jalan pun susah sebab kasut kami bukan untuk jalan atas ais. Nak kena beli baru ke? :-D Tak lah kot... kira kita2 ni jalan lahan2, pimpin tangan suami isteri macam orang yang tengah kemaruk bercintalah kaedahnya. Tapi yang tempat curam tak lah kami lewati, nanti jatuh dapat kemaluan besar LOL LOL, sakit totot nanti.

Oh ya sebut pasal sakit ni, si Dani dia ni sakit belakang akibat main football. Dah siap MRI bagai dah... tapi bila dapat main sled, wahhh bukan main lagi ligatnya... Bila tanya tak sakit ke, jawapan macho nya "I have to suck it up, Ma".. menjawab pandai, masa mengerang sakit, kita jugak yang susah LOL Amin & Aina memang terrerlah main sled sebab derang dah biasa... BTW, I tak main... tunggu next timelah. Lagi pulak, lepas tu nak cuba tempat lain pulak kot2 selamat untuk menggelongsor. Mat saleh pun tak ramai yg datang. Pak itam memang tak nampak kelibat langsung



© Pidgin Technologies Ltd. 2016