Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Keter Baya kat depan
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
Keter Baya kat depan



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Sunday, 6-Jan-2008 00:00
Kembara VI - Milwaukee
Malamnya pulak, derang ajak we all gi round bandar Milwaukee.
Dapatlah tengok rupa tasik besar Lake Michigan tu. Tasik tu beku you!!
Tapi tak adalah kami nak gi meniti atas kepingan ais tu pulak, kang buat terjatuh, kejung pulak kan LOL Tengoklah jugak Miller Park, stadium tempat team baseball Milwaukee Brewers main tu.

Lepas tu kami pergi kat satu parking lot yang kosong ni sebab nak tengok skyline bandar Milwaukee. Ada ais yang cair siangnya, bila malam jadi beku balik. So licin, bolehlah bebudak2 ni main ala2 ice skating. :-D
Lepas tu kami balik rumah tengok citer Orang Minyak....



© Pidgin Technologies Ltd. 2016