Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Amin jadi model ku
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
Amin jadi model



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Tuesday, 8-Jan-2008 00:00
Kembara VIII - Capitol Building, Madison
Hari ni pulak kami pergi melawat bandar Madison. Tak jauh sangat dari tempat Deen & Baya (D&B), dalam 1.5 jam jer. Tempat yang kami tuju ialah the Capitol Building. Tak masok dalam pun, cuma keliling bangunan tu sambil ambik gambar.




As you can see, snow tak turun2 lagi. Yang ada cuma saki baki yang hari tu aja.
Walaupun langit cerah terang benderang, tapi suhu teramatlah sejuk. Nak2 bila angin bertiup sepoi2 bahasa.




I am amazed dengan the kids. Pantang nampak snow, mesti nak snow fight.
Tapi dah pesan dah kat bebudak tu, jangan tuju muka atau kepala, sebab ais dia keras sikit. Kang tak pasal2 masuk mata atau telinga.




Kiranya puas hatilah sebab banyak juga gambar yang kami ambik, especially ada snow dan langit pulak biru. Untuk tempat ni saja kami ambik 275 keping gambar. Cantik betul pemandangan. Tapi tak adalah nak upload semua gambar2. Kalau upload pun kami letak kat http://fzfamilypics.fotopages.com(SINI)

© Pidgin Technologies Ltd. 2016