Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


pemandangan capitol building dari Lake Monona
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
pemandangan capitol



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Friday, 11-Jan-2008 00:00
Kembara XI - Lake Monona
Ni tempat yang terakhir yang kami singgah di Madison. Lake Monona. Masa ni dah senja dah so kami ambil kesempatan rakam gambar sunset ;-) Ambik gambar sunset ni pakai E-300



Peristiwa yang tak dapat dilupakan kat sini ialah. I terjatuh berdebuk masa nak pergi kat atas tasik beku tu. Abang I dah jauh ke depan dah. Kami lupa nak main pimpin2 tangan masa tu. Nasib baik Baya ada dekat so boleh lah dia selamatkan I LOL. Tak lama lepas tu, Deen pulak jatuh.. so tak adalah I rasa malu sangat sebab ada orang lain yang jatuh jugak :-D. Tapi apa yang Deen cuba selamatkan dulu ialah kemra D40nya. Biar badan sakit, jangan D40 yang sakit LOL



Seriau jugak meniti tasik beku ni. Manalah tahu, kan? Tapi tengok ramai orang dok main2 kat tengah tasik tu. Ada yang buat lubang, nak pancing ikan. Masa nak balik, singgah kedai grocery Asian. Bukan nak membeli, tapi nak membeser. Dah sibuk dah kat situ orang ramainya. Rupanya snow storm nak mai... so masing2 nak stock-up barang2 runcit. Dalam hati kami... eeee sronoknya. Dapatkah kami merasa snow nanti? 8-)

On the way back, Zaid dah set-up GPS dia ke rumah Baya. Manalah tahu kot2 berpisah masa on the way back tu. Memang sahlah derang menuju tempat lain (lupa nak gi mana masa tu), kami ke tempat lain. Siap phone kata aku nampak keter ko kat depan, derang pun cakap nampak keter kami kat belakang. Bila confirm tanya ni kat traffic light, kan? Deen jawab... traffic light mana pulak? Kami masih kat hi-way LOL. So kami dah silap masuk exit ke rumah derang, derang masih nak bawak kami jalan2 lagi. Tapi tak gi mana dah lepas tu. Rasanya dah puas dah jalan2 hari ni

http://fzfamilypics.fotopages.com/?entry=1406246(BTW, Hari ini adalah Hari Jadi anak kami yg bongsu, Aizad. Happy 10th birthday, Aizad :flowers:
Pak dia belikan dia X-Box 360 Elite, syoklah member..... ):-D

© Pidgin Technologies Ltd. 2016