Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Ijat
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
Ijat



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Saturday, 12-Jan-2008 00:00
Kembara XII - Guitar Hero Day
Hari ni kami tak gi jalan memana. Anak2 kami pun dah mengadu sakit bontot dan badan (asyik jatuh jer). Paginya I, Zaid, Baya dan Amir gi Mall sebab nak kejar Macy's ngan Victoria Secret's sales. Macy nak beli towel sebab murah2... yang tebal2 tu harga dia lima dollar jer. VS pulak, paham2lah nak beli apa, kan? Tapi bila sampai VS, tak banyak yang tinggal. Kalau nak jugak kena order on-line.

Yang kelakarnya masa gi tu, dah set dah GPS mana hala Mall tu, tapi bila dah separuh jalan, macam dia suruh gi Chicago pulak. Terus keluar exit, called Deen tanya kat mana LOL. So jangan percaya sangat GPS ni, kekadang dia pening sikit LOL



Petangnya pulak, bebudak cakap dah boring dok rumah. So gi lah bawak derang pi Best Buy, beli game guitar hero ngan Halo 3, biaq derang main puas2 kat X-Box tuh. Paknya pun boleh tahanlah.. tapi asyik kalah jer dengan bebudak. LOL

© Pidgin Technologies Ltd. 2016