Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Ezra (iPhone)
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
Ezra iPhone



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Monday, 14-Jan-2008 00:00
Kembara XIV - SNOW !!!!!!!!
Warning !! Entry kali ini mengandungi 210 keping gambar !!

Hari ni kami amat seronok yang sangat. Apa taknya, setelah menanti begitu lama akhirnya salji pun turun dengan maha lebatnya LOL . Makan pagi pun alar kadarnya sebab nak gi posing2 dalam snow, masa snow turun. Manalah tahu tengah makan tu, snow berhentikan. Padahal ramalan cuaca dah kata snow akan turun sepanjang hari.

Memula I ngan Zaid ngan Ezra turun dulu. Dah posing lebih kurang, naik rumah, tunjuk gambar kat Baya. Dia melompat geram sebab dia tak ready lagi. Cepat2 dia suruh Deen dan anak2 nya bersiap sedia pakai tebal2 sebab nak posing dalam snow jugak. So posing sakan lah kami dua keluarga hari tu. Kejap2 naik rumah sebab nak lap kemra sebab basah. Lepas tu turun balik.



Enjoy sungguh. :horay: Bila tengok gambar ni balik, rasa macam duduk dalam globe kaca yang bila you goncang2 tu snow dia bergerak, kan?




Maaflah Baya dan Deen, habis rumah you all basah !! Washing machine ngan drier pun tekun bekerja 24 jam :-D

© Pidgin Technologies Ltd. 2016