Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Thursday, 17-Jan-2008 00:00
Kembara XVII - Kesian Kat Member
The next morning, bangun pagi Zaid tengok keter dia penuh dengan snow.
Yang kelakarnya, member bukan main seronok lagi masa mula2 nak buang snow tu dari atas keter. Senyum dan siap posing lagi. Maklumlah, ni lah first time dapat shovel snow :-D. Lama2 muka member makin serious. Apa tak nya, bila dia pergi belah sana, belah sini yang dia dah bersihkan tu ada snow balik kih kih kih LOL ... Alar... ala kadar jerlah Bang oii.. asalkan boleh nampak masa drive karang ;-)


© Pidgin Technologies Ltd. 2016