Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


lebat jugak
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
lebat jugak



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Friday, 25-Jan-2008 03:25
!! Snow in Atlanta !!
:-O WHAT? :-O

Huru hara jadinya bandar Atlanta bila salji melanda Sabtu lepas. Lepas satu satu kedengaran ada accident kat jalan raya. Kami yang baru merasa snow ni taklah teruja sangat nak gi main snow. Lagi pulak snow dia tak stay lama sangat kat tanah (kat rumput lama jugak). Malas nak keluar.



Tapi sebab Dani & Ezra tidur kat rumah kawan dia malam tu, so kenalah keluar jugak pergi ambik derang. Lepas tu kawan Ezra datang rumah, ajak gi main sled. Nak sled dengan apa? Derang ambik kotak besar LOL . Sekali pakai dah hancur. Last2 derang buat snowman yang besar. Habis semua snow kat padang tu derang kumpul jadi snow LOL



© Pidgin Technologies Ltd. 2016