Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


cute teddy from him
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
cute teddy from



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Saturday, 1-Mar-2008 00:00
Happy Birthday to me
How many candles?

For one, we really have not celebrated my birthday yet as Zaid is not feeling well due to flu. SO I tak tahu berapa candle untuk birthday kali ni LOL. Dia suruh jugak I ngan anak2 tiup candle, tapi tak syoklah bila filir balik, kita dok makan kek, dia dok terlantar atas katil. Bila dia dah sihat nanti kita raikan lah sama2. Kesian kat Ijat jer yang dia dok tanya banyak kali bila boleh makan kek. Dia tu memang hantu cheese cake :-D

Yang kelakarnya pasal birthday kali ni, dia tempah bunga suruh deliver kat rumah, kononnya nak surprise me. Kononnya bila I balik rumah, bunga dah ada atas meja, tapi yang deliver bunga tu, sesat barat. Masa tu Zaid gi klinik. So delivery guy tu called rumah tanya direction, kebetulan I yang angkat tepon tu. Orang tu storylah ada bunga nak hantar ni, nak direction. So I pun tercenganglah... bunga apa.. then baru teringat yg hari ni birthday I LOL. Oklah tu kira surpriselah jugak



Edited:

So beberapa jam lagi hari akan bertukar menjadi 2hb Mac. Hubby dok hint2, tak suka ke kek yg dia bagi.... tak nak birthday presents ke? Eh ada present lain ker? Ingatkan card, bunga ngan teddy bear jer :-D . Fairul pun macam ada beli something tu. So cepat2 comelkan diri, pakai bedak, lipstik semua nak tiup candle. Dani pulak sibuk dok decorate cheese cake tu, supaya tak nampak plain. So tepat jam 11 malam, maka kami pun tiuplah lilin. Aha.. kami... sebab memang tak kan ada can nak tiup lilin sendiri2.. anak2, nak2 si Ijat sure terkam lilin tu dulu LOL

Lepas tiup lilin maka hubby dan anak2 pun bagilah hadiah memasing.... Dah habis belek presents badan ni pulak rasa seram sejuk... aiiii dah berjangkit flu dari hubby ke? :-( . Oh ya, 2 hari sebelum birthday, my friend kat Atlanta ni ajaklah gi spa korea. Lulur badan, gitulah kaedahnya... urut sana sini best jugak. Bila time nak bayar, dia kata it's on me, birthday gift for you. Alahai.... terhary pulak rasa


© Pidgin Technologies Ltd. 2016