Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


kek birthday
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
kek birthday



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Sunday, 9-Mar-2008 00:00
Spring Forward
I totally forgot that today we have to set our clock to one hour ahead. Woke up at normal hour, did this and that and suddenly Fairul went to fix the clock on the wall? Is it broken? No, it's DST today.... Man.... there goes my precious one hour today.... :-S

Anyway, yesterday was fun. Firstly because it was snowing in the morning. Not a whole lot... but still...we got snow again. Then Zaid asked us to go to Jum's house. Rindu kat Jacob.. lama tak tengok dia. Hari tu dah borak ngan Jum, and remembered she said that she's going to a friend's wedding later that day (yesterday). So tak sedap hatilah nak gi rumah dia sebab dia sure sibuk weekend2 nih. Alah.. kejap aja, kata Zaid.

So around 1:00 pm gituh, bertolak lah kami. Memang sejuk hari tu.... dengan anginnya. Lepas tu teringat, eh takkan nak bawak tangan kosong jer? So singgah supermarket kejap beli buah tangan. Sampai rumah Jum around 1:35 pm... sampai aja rumah dia tengok keter Fairul dah ada situ. Tekan lah loceng berkali2... tak berjawab.. tekan lagi. Kita ni sejuk nih... bila pintu buka, kami pun masuk... Nak tahu apa berlaku?

Surprise !! Bartuah betul derang ni. Buat surprise birthday party pulak. Siap pakai topi birthday lagi. Nasib baik jantung ni kuat lagi... kalau idak sure tergolek pengsan kat situ LOL.Ni siap ada kek, lilin yang menyanyi2 lagi LOL



Alahai, thank you Jum, Kay Ree, Roin and Jacob. :flowers:
Thanks to you visitors of this fotopages jugak yang wished me Happy Birthday dalam entry yang lepas :cloud9:



Jacob dah makin besar dah !!

Lepas makan semua, kami watched movie Martian Child. Sedap gak citer tuh. Zaid pulak sibuk dok check keputusan Pilihanraya yang ke 12 kat iPhone dia. Sekali dia bersuara... BN tak dapat majority 2/3!! Lepas tu, Kelantan kekal bawah PAS, lepas tu Kedah jatuh ke tangan PAS!, BN terlepas Penang (bukan Pak Lah orang Penang ke?)..... Selangor.... Perak..... Samy Vellu kalah !?! Shahrizat kalah !?! Dalam hati, teruk sangat ke Malaysia bawah BN this time? Our schoolmate yang bertanding kat Machang pun kalah :( .. yang bertanding kat Kulim ngan Gelang Patah pun kalah :( Nasib baik yang bertanding kat Jerlun menang :-) Tahniah pada yang menang tu... yang kalah tu, check and recheck lah balik. Jadi wakil rakyat ni, tugasnya mewakili rakyat, bukan orang lain........

© Pidgin Technologies Ltd. 2016