Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Wednesday, 2-Jul-2008 00:00
Tetamu Datang Bertandang
Kawan2 dari Wisconsin & Virginia datang berkunjung :->




Rasa macam derang tak pernah tinggalkan Georgia pulak LOL

Derang ni nakal uols.... Baya cakap dia tolak dari Wisconsin kol 9 pagi, so kami ni calculate lah... derang akan sampai kol 9 malam paling awal. So relax lah sikit, unpack apa yang patut sebab banyak lagi kotak yg belum dibukak. Malam tadi dah mop lantai semua dah. Nasib baik lah process pemindahan kami ni kami peruntukkan 1 bulan, so pindah slow2... banyak barang yg dah di bawak dari rumah lama, dan dah di susun dengan elok. Yang kecik2 masih lagi dalam kotak.

So hari tu ingat nak masak bestlah untuk derang. Kul 4 kami masih lagi mengemas, Zaid pun tak mandi lagi. Sekali kol 5 dengar anak2 dok jerit derang datang. Kelam kabut jugak sebab muka belum bedak gincu lagi nak sambut tetamu LOL.

Tak apalah, rumah dah kemas jugaklah masa tu.

SI Roy pulak kata nak datang hari Rabu, plan nak buat nasi kerabu untuk dia. Aleh2... hari Isnin dah sampai :-O Derang berpakat nak ngenakan kami LOL

Tapi malam tu kami borak2 sambil tengok citer ANAK kat TV, kul berapa baru tidor ek?

© Pidgin Technologies Ltd. 2016