Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


breakfast
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
breakfast



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Saturday, 12-Jul-2008 00:00
Facebook
Time flies very fast...
Sedar tak sedar tetamu2 yang datang bertandang, dah nak balik kampung halaman masing2. Seronok sangat bila dapat berkumpul ramai2 dengan geng2 yang satu kepala. Tapi bila nak say good bye tu rasa sedih jugak sebab who knows when we will meet again. Yelah, derang ni bukannya dok belakang rumah jer. Jauh uols.



Fairul pun dah start kerja. Pun jauh jugak.. adalah 9 jam perjalanan.. eh perkeretaan.. Same day Din & Baya balik WI, Fairul pun balik ke tempat dia jugak. Dani temankan perjalanan dia sebab senang nak angkut barang pindah masuk rumah baru. Papa dia hadiahkan dia Plasma TV 42".. seronok member :-D Roy pulang kampung beberapa hari selepas tu. Thanks Roy for everything :flowers: ... eh serai, dan ulam2 that you semai dah bercambah dan berpucuk, tau.. Kirim salam kat Jay, OK



So kami yang tinggal ni teruskanlah perjalanan hidup seperti biasa. Ada lagi banyak barang yg belum di unpacked. Closet still full of clothes - unhanged, unfolded. Have to improve my skills in tanam menanam also LOL



Oh ya.. watched movie "wanted".. sampai termimpi2 jadi Angelina Jolie LOL.

Yesterday my uncle called and he asked "where's your facebook?" I said "huh?!"
He said "yelah.. kami semua ada facebook.. where's your?"
So cepat2 create a facebook. Ingatkan mendalah ni untuk youngsters jer macam my son2, rupanya.. my auntie ngan uncle pun ada... adoi.. :omg_no: ketinggalan zaman betullah I ni... my sons siap pesan, don't put comments on their facebooks... ha ha ha...

© Pidgin Technologies Ltd. 2016